Εγγραφή στο Newsletter

<
Συνεχής Ενημέρωση
Εάν είστε επαγγελματίας ή έχετε επιχείρηση και θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με νέες προσφορές, κυκλοφορίες προϊόντων καθώς συνταγές και τάσεις της αγοράς, εγγραφείτε στο ενημερωτικό newsletter μας. Το 10ήμερο newsletter μας σας κρατάει ενήμερους για εκδηλώσεις, δράσεις και δυνατότητες επιμόρφωσης που απευθύνονται σε επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης. Εισάγεται το email σας στο πεδίο που ακολουθεί και πατήστε εγγραφή

Δείτε τους πλήρες προϊοντικους καταλόγους με όλα τα αντιπροσωπευόμενα brands  ανά κατηγορία σε μορφή pdf.

Οι κατάλογοι ανανεώνονται συνεχώς με νέα προϊόντα αυτόματα.

Η κουλτούρα της
απόλυτης φρεσκάδας

 
 

Mε παράδοση σχεδόν 50 ετών, η De Rica είναι ένας κορυφαίος παραγωγός, συσκευαστής και διανομέας φρέσκιας Ιταλικής τομάτας, με όραμα να αναδείξει και να κάνει προσιτή σε όλους τη μοναδική της γεύση! Με κριτήρια τη φρεσκάδα, την κορυφαία ποιότητα και γεύση, οι καλύτερες τομάτες επιλέγονται μέσα από ένα συνεταιρισμό έμπειρων και αφοσιωμένων αγροτών, ο οποίος παράγει ετησίως περισσότερους από 560.000 τόνους φρέσκιας ιταλικής τομάτας!

“Mόνο το 1% της συνολικής παραγωγής τομάτας γίνεται De Rica”

Η De Rica είναι μέλος της οικογένειας της Casalasco, τον μεγαλύτερο παραγωγό τομάτας στην Ιταλία και τον μοναδικό με δικό του σπόρο τομάτας, καθιστώντας έτσι εφικτό τον έλεγχο της παραγωγής της από το πρώτο στάδιο μέχρι και το τελευταίο.

Στην Ελλάδα με την Caterplus

 

Η συμφωνία μεταξύ της Consorzio Casalasco και της εταιρίας Caterplus οδήγησε στη διανομή των προϊόντων De Rica Professional στην ελληνική αγορά με τους κάτωθι κωδικούς:

Τοματα Πουλπα Fine De Rica 5kg
Τοματα Πουλπα Fine De Rica 10kg
Ψιλοκομμενη Περαστη Τοματα De Rica 3kg
Συμπυκνωμενος Χυμος Τοματας (Passata) De Rica 3kg
Τοματακι Αποφλοιωμενο De Rica 3kg
Τοματοπολτος De Rica 2.5kg