Ραβιολια παντζαρι με μπολονεζ καρυδιου και vegan ελληνικο λευκο τυρι

Για τα ραβιολια παντζαρι με μπολονεζ καρυδιου και vegan ελληνικο λευκο τυρι θα χρειαστείτε:

 

Organic & vegan ravioli with beetroot Canuti 125gr 

Καρύδια ψίχα 60gr 

Πεκαν 30gr 

Καρότο 30gr

Κρεμμύδι ξερό 30gr

Πράσο 30gr

Τομάτα περαστή De Rica 100gr 

Τομάτα πελτέ De Rica 30gr 

Σκόρδο ψιλοκομμένο Eurovita 10gr 

Κοκκίνο κρασί Ζιτσα Βοροινος Οίνος 30gr 

Θυμάρι Knorr Primerba 10gr 

Μανιταριών ποικιλία δάσους Διρφυς 10gr 

Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar 30gr 

Αλάτι 20gr 

Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr 

Βασιλομανιταρα πούδρα (μανιταροσκονη) Δίρφυς 1gr 

Vegan ελληνικό λευκό τυρί 30gr 

 

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε νερό. Κόβουμε το καρότο το κρεμμύδι  το πράσο το σκόρδο σε ψιλό καρέ. Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο να μαραθούν προσθέτοντας το θυμάρι και τα μουλιασμένα μανιτάρια και αυτά ψιλοκομμένα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να γλασσαρει. Προσθέτουμε τον πελτέ της τομάτας και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε την περαστή τομάτα και ανεβάζουμε με το υγρό από τα μανιτάρια. Ψιλοκόβουμε με μαχαίρι τα καρυδιά και τα προσθέτουμε στο ραγού. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά περίπου. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ραβιολια για 4-5 λεπτά και τα προσθέτουμε στο ραγού. Ανακατεύουμε ελαφριά και σερβίρουμε σε ανοιχτό πιάτο και πουδράρουμε με την σκόνη των μανιταριών. Τελειώνουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και τριμμένη vegan φέτα.

 

*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο  μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.