Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Ραβιολια παντζαρι με μπολονεζ καρυδιου και vegan ελληνικο λευκο τυρι
Για τα ραβιολια παντζαρι με μπολονεζ καρυδιου και vegan ελληνικο λευκο τυρι θα χρειαστείτε:
Organic & vegan ravioli with beetroot Canuti 125gr ![]()
Καρύδια ψίχα 60gr ![]()
Πεκαν 30gr ![]()
Καρότο 30gr
Κρεμμύδι ξερό 30gr
Πράσο 30gr
Τομάτα περαστή De Rica 100gr ![]()
Τομάτα πελτέ De Rica 30gr ![]()
Σκόρδο ψιλοκομμένο Eurovita 10gr ![]()
Κοκκίνο κρασί Ζιτσα Βοροινος Οίνος 30gr ![]()
Θυμάρι Knorr Primerba 10gr ![]()
Μανιταριών ποικιλία δάσους Διρφυς 10gr ![]()
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar 30gr ![]()
Αλάτι 20gr ![]()
Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr ![]()
Βασιλομανιταρα πούδρα (μανιταροσκονη) Δίρφυς 1gr ![]()
Vegan ελληνικό λευκό τυρί 30gr ![]()
Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε νερό. Κόβουμε το καρότο το κρεμμύδι το πράσο το σκόρδο σε ψιλό καρέ. Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο να μαραθούν προσθέτοντας το θυμάρι και τα μουλιασμένα μανιτάρια και αυτά ψιλοκομμένα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να γλασσαρει. Προσθέτουμε τον πελτέ της τομάτας και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε την περαστή τομάτα και ανεβάζουμε με το υγρό από τα μανιτάρια. Ψιλοκόβουμε με μαχαίρι τα καρυδιά και τα προσθέτουμε στο ραγού. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά περίπου. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ραβιολια για 4-5 λεπτά και τα προσθέτουμε στο ραγού. Ανακατεύουμε ελαφριά και σερβίρουμε σε ανοιχτό πιάτο και πουδράρουμε με την σκόνη των μανιταριών. Τελειώνουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και τριμμένη vegan φέτα.
*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο
μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.
E-shop
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ



