Καλοκαιρινο ραγου λαχανικων με τηγανιτη ραβιολα με μοτσαρελα και κρεμα βασιλικου

Για το καλοκαιρινο ραγου λαχανικων με τηγανιτη ραβιολα με μοτσαρελα και κρεμα βασιλικου θα χρειαστειτε:

 

Κολοκυθάκι 30gr

Κρεμμύδι ξερό 50gr

Φοινοκιο 30gr

Μελιτζάνα 30gr

Τομάτα φρέσκια  50gr

Κουκουνάρι 10gr

Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar  30gr 

Σκόρδο ψιλοκομμένο Eurovita 10gr 

Πιπεριές τρίχρωμες 50gr

Βασιλικός 50gr

Σπανάκι baby 30gr

Πατάτα 30gr

Κρέμα Cuisine Rama 20gr

Delizie with burrata from Puglia Canuti 125gr 

Ηλιέλαιο Promar 1lt 

Βούτυρο 82% 30gr 

Αλάτι 15gr 

Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr 

 

Εκτελεση:

 

Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε σε ισομεγέθη καρέ το κολοκυθάκι το κρεμμύδι το φοινοκιο, την τομάτα και τις τρίχρωμες πιπεριές. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο το σκόρδο τα κουκουνάρια και τα παραπάνω λαχανικά. Τα σοτάρουμε ελαφριά  και φτιάχνουμε ένα ραγού. Αφαιρούμε από την φωτιά και διατηρούμε ζεστά. Σε ένα κατσαρόλι ρίχνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τις πατάτες καρέ και το υπόλοιπο κρεμμύδι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Τα ρίχνουμε στο μπλέντερ μαζί με το φρέσκο σπανάκι και τα φύλλα του βασιλικού. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια κρέμα και διατηρούμε σε θερμοκρασία δωμάτιου. Τηγανίζουμε τις ραβιολες στο ηλιέλαιο και τις αφαιρούμε σε χαρτί κουζίνας. Σε ανοιχτό πιάτο ρίχνουμε λίγο από την κρέμα βασιλικού και πάνω το ραγού των λαχανικών. Βάζουμε τις ραβιολες και περιχύνουμε με την υπόλοιπη κρέμα βασιλικού. Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού και φρέσκο ελαιόλαδο.

 

*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο  μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.