Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Καλοκαιρινο ραγου λαχανικων με τηγανιτη ραβιολα με μοτσαρελα και κρεμα βασιλικου
Για το καλοκαιρινο ραγου λαχανικων με τηγανιτη ραβιολα με μοτσαρελα και κρεμα βασιλικου θα χρειαστειτε:
Κολοκυθάκι 30gr
Κρεμμύδι ξερό 50gr
Φοινοκιο 30gr
Μελιτζάνα 30gr
Τομάτα φρέσκια 50gr
Κουκουνάρι 10gr
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar 30gr ![]()
Σκόρδο ψιλοκομμένο Eurovita 10gr ![]()
Πιπεριές τρίχρωμες 50gr
Βασιλικός 50gr
Σπανάκι baby 30gr
Πατάτα 30gr
Κρέμα Cuisine Rama 20gr ![]()
Delizie with burrata from Puglia Canuti 125gr ![]()
Ηλιέλαιο Promar 1lt ![]()
Βούτυρο 82% 30gr ![]()
Αλάτι 15gr ![]()
Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr ![]()
Εκτελεση:
Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε σε ισομεγέθη καρέ το κολοκυθάκι το κρεμμύδι το φοινοκιο, την τομάτα και τις τρίχρωμες πιπεριές. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο το σκόρδο τα κουκουνάρια και τα παραπάνω λαχανικά. Τα σοτάρουμε ελαφριά και φτιάχνουμε ένα ραγού. Αφαιρούμε από την φωτιά και διατηρούμε ζεστά. Σε ένα κατσαρόλι ρίχνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τις πατάτες καρέ και το υπόλοιπο κρεμμύδι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Τα ρίχνουμε στο μπλέντερ μαζί με το φρέσκο σπανάκι και τα φύλλα του βασιλικού. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια κρέμα και διατηρούμε σε θερμοκρασία δωμάτιου. Τηγανίζουμε τις ραβιολες στο ηλιέλαιο και τις αφαιρούμε σε χαρτί κουζίνας. Σε ανοιχτό πιάτο ρίχνουμε λίγο από την κρέμα βασιλικού και πάνω το ραγού των λαχανικών. Βάζουμε τις ραβιολες και περιχύνουμε με την υπόλοιπη κρέμα βασιλικού. Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού και φρέσκο ελαιόλαδο.
*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο
μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.
E-shop
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ


