Εγγραφή στο Newsletter

Συνεχή Ενημέρωση
Εάν είστε επαγγελματίας ή έχετε επιχείρηση και θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με νέες προσφορές, κυκλοφορίες προϊόντων καθώς συνταγές και τάσεις της αγοράς, εγγραφείτε στο ενημερωτικό newsletter μας. Το 10ήμερο newsletter μας σας κρατάει ενήμερους για εκδηλώσεις, δράσεις και δυνατότητες επιμόρφωσης που απευθύνονται σε επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης. Εισάγεται το email σας στο πεδίο που ακολουθεί και πατήστε εγγραφή

Ποιοι είμαστε

Η ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. µε τον διακριτικό τίτλο Caterplus, είναι µια σύγχρονη εµπορική εταιρεία, µε πολυετή, επιτυχή και δυναµική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίµων, ποτών και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής. Με έδρα τη Ρόδο δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της ∆ωδεκανήσου και την Κρήτη από το 1989!

30

έτη δυναµικής παρουσίας στην Ελληνική αγορά

40

άτοµα προσωπικό

8

σύµβουλοι ανάπτυξης

16

φορτηγά

3.000τμ

αποθήκευσης

1.500

πελάτες

Αίθουσα Kitchen Lab

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

Η αίθουσα kitchen lab της Caterplus δινει τη δυνατότητα στους Chefs,
Pastry Chefs - Bakers, Sommeliers και Bartenders:

A

Να διευρύνουμε τις γαστρονομικές τους αναζήτησεις, δοκιμάζοντας ποιοτικά προϊόντα και πρώτες ύλες σε ένα χώρο πραγματικής έμπνευσης & δημιουργίας!

B

Να μάθουν τις τελευταίες τεχνικές, λύσεις και τάσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης τους μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και εξειδικευμένων παρουσιάσεων!