Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Ζυμαρικό γεμιστό με ξιφία, σταφίδες, κουκουνάρι σε κρέμα από αγκινάρες και αγκινάρες κονφί σε λάδι άνηθου
Για το ζυμαρικό γεμιστό με ξιφία, σταφίδες, κουκουνάρι σε κρέμα από αγκινάρες και αγκινάρες κονφί σε λάδι άνηθου θα χρειαστείτε:
Ζυμαρικό με ξιφία, σταφίδες και κουκουνάρι Canuti 125gr ![]()
Αγκιναράκι σε κρέμα Ginos 50gr ![]()
Κρεμα Cuisine Rama 100gr ![]()
Παστα θυμάρι Primerba Knorr 10gr ![]()
Κρεμμύδι φρέσκο 250gr
Άνηθος 250gr
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar 30gr ![]()
Ηλιέλαιο 20gr ![]()
Βούτυρο 82% 60γρ ![]()
Αγκινάρα βολβοί σε λάδι Ginos 50gr ![]()
Πατάτα 50gr
Κρεμμύδι ξερό 50gr
Αλάτι 10gr ![]()
Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr ![]()
Σκόρδο φρέσκο ψιλοκομμένο Eurovita 10gr ![]()
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τον άνηθο και βγάζουμε τα κοτσάνια. Ζεσταίνουμε τα ελαία στους 60 βαθμούς κελσίου και ρίχνουμε τον άνηθο. Αφήνουμε να κρυώσει στο κατσαρόλι. Χτυπάμε στο μπλέντερ και περνάμε από ψιλή σίτα. Διατηρούμε στο ψυγείο. Κόβουμε το κρεμμύδι και την πατάτα καρέ και τα σοτάρουμε ελαφρά στο μισό βούτυρο να γίνουν ξανθά. Προσθέτουμε την κρεμά και την κρεμά από τις αγκινάρες. Βράζουμε για 3-4 λεπτά και περνάμε από το μπλέντερ να γίνει κρεμά. Δίνουμε γεύση με θυμάρι αλάτι και φρέσκο πιπέρι. Βράζουμε το Delizie Canuti (ζυμαρικό) σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο το σκόρδο και το θυμάρι και σοτάρουμε τα Delizie Canuti (ζυμαρικό). Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρόλι την κρεμά από τις αγκινάρες και σερβίρουμε στο κέντρο του πιάτου. Βάζουμε πάνω περιμετρικά τα Delizie Canuti (ζυμαρικό) και γαρνίρουμε με τα αγκιναρακια κονφι Τελειώνουμε με αρκετό λαδί ανήθου και φρέσκο πιπέρι.
*Όλα τα προιόντα με σύμβολο
μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.
E-shop
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ




