Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Strozapretti "σπετζοφαι" με χωριατικο λουκάνικο, μπούκοβο και sweet chili
Για το Strozapretti "σπετζοφαι" με χωριατικο λουκάνικο, μπούκοβο και sweet chili θα χρειαστείτε:
Strozzapreti romagnoli canuti 100gr ![]()
Λουκάνικο βουβαλίσιο χωριάτικο Μπόρας 50gr ![]()
Πιπεριά πράσινη 50gr
Πιπεριά Φλωρινης 50gr ![]()
Μπουκοβο καυτερό 10gr ![]()
Sweet chili 20gr ![]()
Πελτές τομάτας De Rica 20gr ![]()
Περαστή ντομάτα De Rica 150gr ![]()
Κρεμμύδι ξερό 50gr
Σκόρδο Knorr Primerba 20gr ![]()
Ζωμός κοτόπουλο Gel Knorr 15gr ![]()
Μυζήθρα ξερή 30gr ![]()
Μαϊντανός 10gr
Θυμάρι Knorr Primerba 10gr ![]()
Κρασί λευκό Ζιτσα Βοροινος Οινος 50gr ![]()
Βούτυρο 82% 50gr ![]()
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα λουκάνικα κομμένα καρέ σε ελαιόλαδο. Προσθέτουμε στο σοτάρισμα σκόρδο, θυμάρι και μπουκοβο και συνεχίζουμε. Λίγο πριν σβήσουμε προσθέτουμε πελτέ τομάτας και sweet chili και τα καίμε λίγο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την τομάτα τριμμένη και το ζωμό. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά για 2 λεπτά. Αφαιρούμε τα ζυμαρικά από το νερό και τα βράζουμε στη σάλτσα για ακόμα 2 λεπτά. Τελειώνουμε με νερό από το βράσιμο τους. Πριν σερβίρουμε προσθέτουμε το βούτυρο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Τρίβουμε πάνω από τα μακαρόνια μυζήθρα ξερή περασμένη σε χοντρό τριφτή.
*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο
μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.
E-shop
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ




