Strozapretti "σπετζοφαι" με χωριατικο λουκάνικο, μπούκοβο και sweet chili

Για το Strozapretti "σπετζοφαι" με χωριατικο λουκάνικο, μπούκοβο και sweet chili θα χρειαστείτε:

 

Strozzapreti romagnoli canuti 100gr 

Λουκάνικο βουβαλίσιο χωριάτικο Μπόρας 50gr 

Πιπεριά πράσινη 50gr

Πιπεριά Φλωρινης 50gr 

Μπουκοβο καυτερό 10gr 

Sweet chili 20gr 

Πελτές τομάτας De Rica 20gr 

Περαστή ντομάτα De Rica 150gr 

Κρεμμύδι ξερό 50gr

Σκόρδο Knorr Primerba 20gr 

Ζωμός κοτόπουλο Gel Knorr 15gr 

Μυζήθρα ξερή 30gr 

Μαϊντανός 10gr

Θυμάρι Knorr Primerba 10gr 

Κρασί λευκό Ζιτσα Βοροινος Οινος 50gr 

Βούτυρο 82% 50gr 

 

Εκτέλεση:

Σωτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα λουκάνικα κομμένα καρέ σε ελαιόλαδο. Προσθέτουμε στο σοτάρισμα σκόρδο, θυμάρι και μπουκοβο και συνεχίζουμε. Λίγο πριν σβήσουμε προσθέτουμε πελτέ τομάτας και sweet chili και τα καίμε λίγο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την τομάτα τριμμένη και το ζωμό. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά για 2 λεπτά. Αφαιρούμε τα ζυμαρικά από το νερό και τα βράζουμε στη σάλτσα για ακόμα 2 λεπτά. Τελειώνουμε με νερό από το βράσιμο τους. Πριν σερβίρουμε προσθέτουμε το βούτυρο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Τρίβουμε πάνω από τα μακαρόνια μυζήθρα ξερή περασμένη σε χοντρό τριφτή.

 

*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο  μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.