Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Πέννες με φρέσκο τόνο σοτε, ανθούς μπρόκολου, ψητά τοματίνια και λεμονάτη πέστο ρόκας
Για τις πέννες με φρέσκο τόνο σοτε, ανθούς μπρόκολου, ψητά τοματίνια και λεμονάτη πέστο ρόκας θα χρειαστείτε:
Canuti garganelli 100gr ![]()
Τόνος κιτρινοπτερος φιλέτο 80gr ![]()
Μπρόκολο 4-6cm iqf Ardo 50gr ![]()
Τοματίνια κόκκινα 50gr
Φινόκιο 60gr
Pesto ρόκας Ginos 80gr ![]()
Ελαιόλαδο extra παρθένο Promar 50gr ![]()
Πάστα σκόρδο Knorr Primerba 10gr ![]()
Λεμόνι 50gr
Λαιμ 50gr
Αλάτι 10gr ![]()
Πιπέρι κόκκους 10gr ![]()
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα Canuti garganelli σε αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά σύμφωνα με τις οδηγίες του παραγωγού. Κόβουμε τον τόνο σε κομμάτια καρέ μεσαίου μεγέθους. Ξεπαγώνουμε το μπρόκολο κάτω από τρεχούμενο νερό ή αν θέλουμε το χρησιμοποιούμε και κατεψυγμένο. Κόβουμε το φοινοκιο στο μαντολίνο και το βάζουμε σε νερό με πάγο να γίνει ακόμα πιο τραγανό. ρίχνουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα τοματινια με τον τόνο σε μια μπασινα. Ρίχνουμε το πιεστό ροκας ξύσμα από λαιμά και το χυμό από λεμόνι. ρίχνουμε το μπρόκολο στο νερό που βράζουν οι πέννες 1 λεπτό πριν τις αφαιρέσουμε στην Μπασινά με το πεστο. ρίχνουμε τα υλικά από το τηγάνι και τις στραγγισμένες πέννες με το μπρόκολο και ανακατεύουμε καλά αλλά με μαλακές κινήσεις. Σερβίρουμε σε πιάτο της αρέσκειας μας γαρνίρουμε με το φονικοί και φρέσκο ελαιόλαδο.
*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο
μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.
E-shop
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ



