Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Παπαρδέλες bolognaise από βουβαλίσιο κιμά και ξερή μυζήθρα
Για τις παπαρδέλες bolognaise από βουβαλίσιο κιμά και ξερή μυζήθρα θα χρειαστείτε:
Παπαρδέλες Canuti 1 μερίδα 600gr (100gr ανα μεριδα) ![]()
Κιμάς βουβαλίσιος λαπά Μπόρας 500gr ![]()
Σάλτσα αγγλική Knorr 100gr ![]()
Ζωμός βοδινό Knorr Fond 500gr ![]()
Σκόρδο ψιλοκομμένο Eurovita 20gr ![]()
Κρεμμύδι 150gr
Καρότο 150gr
Σέλερι 150gr
Πράσο 150gr
Πελτες τομάτας De Rica 20gr ![]()
Βούτυρο 82% 100gr ![]()
Μπαχάρι ολόκληρο 5gr ![]()
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar 200gr ![]()
Αλάτι ψιλό 10gr ![]()
Πιπέρι μαύρο Master Blend 10gr ![]()
Δαφνόφυλλα 10gr ![]()
Μυζήθρα ξερή 50gr ![]()
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε τον κιμά σε ελαιόλαδο μέχρι να καβουρδιστεί. Αφαιρούμε τον κιμά από την κατσαρόλα και στο λάδι που έχει μείνει σωτάρουμε τα λαχανικά κομμένα καρέ. Προσθέτουμε τον πελτέ τομάτας, σωτάρουμε μέχρι να ψηθεί μαζί με τα λαχανικά και σβήνουμε με το ζωμό. Προσθέτουμε ξανά τον κιμά, την αγγλική σάλτσα, τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Παράλληλα, βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό για 1 λεπτό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε τον κιμά, τις παπαρδέλες και τα τελειώνουμε το βράσιμο τους με από νερό. Δένουμε με βούτυρο και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρεσκοτριμμένη μυζήθρα ξερή.
*Όλα τα προιόντα με σύμβολο
μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.
E-shop
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ


