Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Bresaola με νιόκι παρμεζάνας, φιλέτα τρούφας σε λάδι και μαγιονέζα με χρένο
Για τη Bresaola με νιόκι παρμεζάνας, φιλέτα τρούφας σε λάδι και μαγιονέζα με χρένο θα χρειαστείτε:
Bresaola Fiorucci 150gr ![]()
Νιόκι πατάτας Canuti 50gr ![]()
Τρούφα σε φέτες Δίρφυς 1gr ![]()
Μαγιονέζα Hellmann’s 30gr ![]()
κρέμα horseradish Colman’s 10gr ![]()
Αλάτι 10gr ![]()
Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr ![]()
Βούτυρο 82% 30gr ![]()
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar 20gr ![]()
Grana pandano τριμμένο 30gr ![]()
Σκόρδο ψιλοκομμένο Eurovita 10gr ![]()
Μαϊντανό 20gr
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα νιοκι ξεπαγωμένα χωρίς να τα βράσουμε με το βούτυρο και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνουμε το grana pandano τριμμένο να βγάλει τα αρώματα του και να ψηθεί και τελειώνουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Διατηρούμε σε ζεστό περιβάλλον. Χτυπάμε σε μπλέντερ την μαγιονέζα και το horseradish να γίνουν κρέμα. Κόβουμε την μπρεζαολα στην μηχανή των αλλαντικών σε λεπτές φέτες . Απλώνουμε σε ανοιχτό πιάτο σε όλη την επιφάνεια και ρίχνουμε αλάτι και φρέσκο πιπέρι. Βάζουμε τα νιοκι πάνω από το μπρεζαολα μαζί με την κρέμα χρενου. Γαρνίρουμε με τα φιλέτα της τρούφας και φρέσκο ελαιόλαδο.
*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο
μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus
E-shop
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ




