Καπαρόφυλλα σε λάδι 400gr

SKU:
25162292018
κανένα:
Τα φύλλα της κάπαρης συλλέγονται φρέσκα και στη συνέχεια μαρινάρονται σε ξίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διατηρούνται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι.
Blank page

Τα φύλλα της κάπαρης συλλέγονται φρέσκα και στη συνέχεια μαρινάρονται σε ξίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διατηρούνται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι.

Αυτή η διαδικασία διατηρεί τραγανή την κάπαρη με μια λεπτή γεύση που ξεπερνάει τις υπόλοιπες γεύσεις του. Δεν χρειάζονται ξέπλυμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φρέσκιες πράσινες σαλάτες, τονοσαλάτες, βόειο κρέας ή ταρτάρ και καρπάτσιο, μέχρι και σε ψητά ψάρια.

Κάντε μια εκπληκτική γαρνιτούρα για οποιοδήποτε αλμυρό πιάτο ή μαζί με αντσούγιες και burrata πάνω από μία φανταστική γκουρμέ πίτσα.


Προτεινόμενη συνταγή:


Cavatelli del piennolo - μπορείτε να ετοιμάσετε πολλά διαφορετικά πιάτα ζυμαρικών με κάπαρη. Ως ζυμαρικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το cavatelli ή οποιοδήποτε άλλο σε κοντό σχήμα. Κόψτε μια παχιά φέτα φρέσκου τόνου σε μικρούς κύβους. Τσιγαρίστε τους κύβους σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τα φύλλα μέντας και την κάπαρη. Μόλις πάρουν χρώμα , αφαιρέστε τα συστατικά από το τηγάνι και τα βάζετε σε ένα μικρότερο τηγάνι. Κόψτε μισό κρεμμύδι και σωτάρετε το στο λάδι στο οποίο τηγανίστηκε ο τόνος. Προσθέστε τις ντομάτες, τον τόνο, 1 φλιτζάνι λευκό κρασί, 3 φλιτζάνια νερό, μια πρέζα, κανέλα και μια μικρή πρέζα πιπεριού.


Μαγειρέψτε τα cavatelli (ζυμαρικά) και ρίξτε το στο τηγάνι με τον τόνο. Μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία για λίγα δευτερόλεπτα ανακατεύοντας τα ζυμαρικά.


Διακοσμήστε με φρυγανιές φέτες ψωμιού και φύλλων κάπαρης.




- +

Πληροφορίες - Παραγγελίες:

22410 85197-8 ή Στείλτε μας μήνυμα

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάρκεια ζωής 36 μήνες