Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Καπαρόφυλλα σε λάδι 400gr
Τα φύλλα της κάπαρης συλλέγονται φρέσκα και στη συνέχεια μαρινάρονται σε ξίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διατηρούνται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι.
Αυτή η διαδικασία διατηρεί τραγανή την κάπαρη με μια λεπτή γεύση που ξεπερνάει τις υπόλοιπες γεύσεις του. Δεν χρειάζονται ξέπλυμα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φρέσκιες πράσινες σαλάτες, τονοσαλάτες, βόειο κρέας ή ταρτάρ και καρπάτσιο, μέχρι και σε ψητά ψάρια.
Κάντε μια εκπληκτική γαρνιτούρα για οποιοδήποτε αλμυρό πιάτο ή μαζί με αντσούγιες και burrata πάνω από μία φανταστική γκουρμέ πίτσα.
Προτεινόμενη συνταγή:
Μαγειρέψτε τα cavatelli (ζυμαρικά) και ρίξτε το στο τηγάνι με τον τόνο. Μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία για λίγα δευτερόλεπτα ανακατεύοντας τα ζυμαρικά.
Διακοσμήστε με φρυγανιές φέτες ψωμιού και φύλλων κάπαρης.
| Διάρκεια ζωής | 36 μήνες |
|---|
E-shop
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ