Τρίχρωμα τοματίνια με μοτσαρελινια, ψητά ροδάκινα, νεαρή ρόκα και σάλτσα βαλσάμικου με ροδάκινο.

Για τα τρίχρωμα τοματίνια με  μοτσαρελινια, ψητά ροδάκια, νεαρή ρόκα και σάλτσα βαλσάμικου με ροδάκινο θα χρειαστέιτε:

 

Τοματίνια κόκκινα 30gr

Τοματινια κίτρινα 30gr

Τοματίνια μαύρα 30gr

Ροδάκινα 150gr

Ρόκα baby 30gr

Βαλσαμικο λευκό Παν 20gr 

Καστανή ζάχαρη 10gr 

Δυόσμος 25gr 

Λαιμ 30gr 

Bocconcini Dal Molise 50gr 

Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar 50gr 

Πεστο φιστίκι Αίγινας Ginos 20gr 

Αλάτι 10gr 

Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr 

Πουρές ροδάκινο κοκκινόσαρκο Ponthier  30gr 

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε και κόβουμε τα τοματίνια κατά μήκος η στην μέση ανάλογα με την αρεσκεία μας. Τα μαρινάρουμε με το πεστο φιστικιού αλάτι και φρέσκο πιπέρι . Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο μαρινάρουμε τα μοτσαρελινια. Ρίχνουμε ελαιόλαδο ξύσμα λαιμ και λίγο από βαλσαμικο ροδάκινο. Κόβουμε τα ροδάκινα σε κυδωνάτα και τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και καστανή ζάχαρη. Ψήνουμε την σχάρα να πάρει γραμμές και πασπαλίζουμε με φρέσκο δυόσμο και ξύσμα από λαιμ. Κόβουμε σε φέτες τα ροδάκινα και τα στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια ενός ρηχού πιάτου σχηματίζοντας ένα δίσκο στην μέση. Βάζουμε στην μέση τα μοτσαρελινια και τα μαριναρισμένα τοματίνια. Χτυπάμε σε ραβδομπλεντερ το λευκό βάλσαμο με τον πουρέ ροδάκινο και φτιάχνουμε την σάλτσα. Γαρνίρουμε με το βαλσαμικο ροδάκινο και ελαιόλαδο.

 

*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο   μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.