Ρυζόγαλο με γάλα καρύδας, μάνγκο και passion fruit

Για το ρυζόγαλο με γάλα καρύδας, μάνγκο και passion fruit θα χρειαστείτε:

 

Γάλα σόγιας Orasi 50gr

Γάλα καρύδας Aroy-d 50gr 

Ρύζι Jasmine 20gr 

Ζάχαρη 60gr 

Βανίλια Μαδαγασκάρης 1gr 

Μανγκο πουρέ Ponthier 30gr 

Μανγκο φρέσκο 50gr

Φρούτα πάθους Ponthier 20gr 

Passion fruit φρέσκο 30gr

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε κατσαρολάκι τα γαλατά το ρύζι την μισή ζάχαρη και την μισή βανίλια να βράσουν. Λίγο πριν ta κατεβάσουμε από την φωτιά και το ρύζι είναι έτοιμο ρίχνουμε την μισή ποσότητα από κάθε πουρέ. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 2 λεπτά και κατεβάζουμε. Περιμένουμε 5 λεπτά και σερβίρουμε σε πιάτο με βαθύ άνοιγμα. Αφήνουμε να κρυώσει και διατηρούμε στο ψυγείο. Καθαρίζουμε και κόβουμε το μανικό σε μικρό καρέ. Για το chutney περνούμε την υπόλοιπη ζάχαρη και την βανίλια και με ελάχιστο νερό φτιάχνουμε ένα δυνατό σιρόπι. Ρίχνουμε μέσα το μανγκο και βράζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά του. Προσθέτουμε το φρέσκο passion fruit kai τους υπολοίπους πουρέδες. Κατεβάζουμε από την φωτιά . Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε το ρυζόγαλο με μια στρώση από το chutney mango-passion.

 

*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο  μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus