Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Το κρασάτο χοιρομέρι παρασκευάζεται από νωπά χοιρινά μπούτια, που τους αφαιρείται το κόκκαλο.Έπειτα προστίθενται το αλάτι, το πιπέρι και μυρωδικά του βουνού με κρασί αναλόγως τη γεύση που θέλουμε να δώσουμε. Ψήνεται σε φούρνο με ξύλα, που του δίνει έξοχη γεύση. Σερβίρεται σε λεπτές φέτες.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση