Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Τα συστατικά αρτοποιίας ευνοούν την ανάπτυξη των ζυμαριών και ενισχύουν την αντοχή τους κατά την διάρκεια των διαφόρων σταδίων παραγωγής. Διευκολύνουν την εργασία και την διαδικασία παραγωγής, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την σταθερότητα των τελικών προϊόντων.
Τα συστατικά Magimix διευκολύνουν τη δουλειά των αρτοποιών, επιτρέποντας τους να δείξουν όλη την τεχνογνωσία. Προσαρμόζονται με όλες τις διαδικασίες, και τις πιο ποικίλες συνθήκες παραγωγής. Ανάλογα με τις ανάγκες επιτρέπουν:
Πιο γρήγορη ‘ανάπτυξη’ της ζύμης κατά την διάρκεια του ζυμώματος.
Μεγαλύτερη αντοχή στην μηχανική καταπόνηση.
Ενισχυμένη αντοχή στη στόφα, ειδικότερα στα ψωμιά που εφαρμόζονται διαφοροποιημένες τεχνικές (αργή ωρίμανση, ελεγχόμενη ωρίμανση, προ στοφαρισμένο, προ ψημένο).
Αύξηση των αποδόσεων.
Εικόνα του ψωμιού στο ράφι.