Pesto alla genovese 510gr

8,40 €
SKU:
15117158019
κανένα:
Αυτό το μείγμα παρασκευάζεται με την παραδοσιακή συνταγή προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη γνησιότητα και πιστότητα στην κλασική γεύση. Το πέστο παρασκευάζεται αναμειγνύοντας λάδι, φρέσκο βασιλικό καρύδια, κάσιους, πεκορίνο και παρμεζάνα.
Blank page

Αυτό το μείγμα παρασκευάζεται με την παραδοσιακή συνταγή προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη γνησιότητα και πιστότητα στην κλασική γεύση. Το πέστο παρασκευάζεται αναμειγνύοντας λάδι, φρέσκο βασιλικό καρύδια, κάσιους, πεκορίνο και παρμεζάνα. Το Pesto είναι ένα προϊόν εξαιρετικής αξίας, καθώς είναι έτοιμο για χρήση. Μπορείτε να κάνετε μια παραλλαγή πέστο για οποιοδήποτε είδος ρυζιού και ζυμαρικών. Το κόστος ανά μερίδα είναι πολύ χαμηλό: 20-30 γραμμάρια αρκούν για να προετοιμάσουν ένα πιάτο. Όντας ένα εντελώς φυσικό προϊόν, μπορεί να παρουσιαστεί και ως σπιτικό. Είναι το ιδανικό καρύκευμα για ζυμαρικά, νιόκι και ρύζι. Μια κουταλιά πέστο σε κάποια σούπα μινιστρόνε ή λαχανικών αναδεικωύει τις γεύσεις. Ένα πολύτιμο καρύκευμα για πίτσες, bruschettas και σάντουιτς, όπως και για καλοκαιρινές σαλάτες με ψάρια και ζυμαρικά.

Σημαντικό: μην το ψήνετε ποτέ το προϊόν με υψηλή φλόγα, αλλά να το χρησιμοποιείτε όταν είναι κρύο.

Προτεινόμενη συνταγή:

  • Carpaccio του χταποδιού –

βράστε ένα μεγάλο χταπόδι, κόψτε το σε κομμάτια ενώ είναι ακόμα ζεστό, αφήστε το να παγώσει και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να φτάσει σε ένα πλήρης ψύξη. Απλώστε μια κουταλιά Ginos'pesto σε ένα πιάτο, κόψτε το στερεό χταπόδι με το τεμαχιστικό μηχάνημα, βάλτε το στο πέστο και γαρνίρετε με άφθονο κύβους ντομάτας που είχε προηγουμένως καρυκευτεί με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.



- +

Πληροφορίες - Παραγγελίες:

22410 85197-8 ή Στείλτε μας μήνυμα

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάρκεια ζωής 24 Μήνες.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογήστε:Pesto alla genovese 510gr
Η Βαθμολογία σας