Ποικιλία μανιταριών Spontanei Trifolati 800gr

SKU:
13113149005
κανένα:
Ποικιλία μανιταριών από τη Δυτική Ευρώπη. Κάθε μανιτάρι κόβεται προσεκτικά, μετριέται και αναμιγνύεται με το χέρι για να εξασφαλιστεί σταθερή και υψηλή ποιότητα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο μείγμα ανάμεσα στα πιο νόστιμα είδη άγριων μανιταριών.
Blank page

Ποικιλία μανιταριών από τη Δυτική Ευρώπη. Κάθε μανιτάρι κόβεται προσεκτικά, μετριέται και αναμιγνύεται με το χέρι για να εξασφαλιστεί σταθερή και υψηλή ποιότητα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο μείγμα ανάμεσα στα πιο νόστιμα είδη άγριων μανιταριών. Είναι ένα ευέλικτο, εύχρηστο και ιδανικό προιόν για τη δημιουργία μενού που βασίζονται στην ποιότητα και την πρακτικότητα. Τα μανιτάρια μπορού να συνοδεύσουν πιάτα με πολέντα, ψητό κρέας ή ακόμα και πίτσα ή μπρουσκέτα.

Προτεινόμενη συνταγή

  • Polenta e Funghi e Salsiccia

Σωτάρετε μερικά μικρά κρεμμυδάκια, προσθέστε το μείγμα μανιταριών Ginos. Μετά από λίγα λεπτά, προσθέστε μερικά κομμάτια λουκάνικο και σβήστε με λίγο λευκό κρασί. Μόλις στεγνώσει, προσθέστε λίγο πολτό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και μαγειρέψτε για περίπου 10-15 λεπτά. Ετοιμάστε την πολέντα και βάλτε ένα στρώμα σάλτσας, ένα στρώμα πολέντα και ένα στρώμα αναμεμιγμένο με τυριά. Το τελευταίο στρώμα θα είναι ένα στρώμα σάλτσας, καλά καλυμμένο σε τριμμένη παρμεζάνα. Μαγειρέψτε για 20 λεπτά σε φούρνο στους 200 ° C



- +

Πληροφορίες - Παραγγελίες:

22410 85197-8 ή Στείλτε μας μήνυμα

Περισσότερες Πληροφορίες
Μάρκα Ginos
Διάρκεια ζωής 36 μήνες