Αγγιναρακι Mignon 780gr

SKU:
25162292020
κανένα:
Οι μικρές αγκινάρες επιλέγονται προσεκτικά την καλύτερη περίοδο συγκομιδής, μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου. Μόλις συλλεχθούν αφαιρούνται από τους μίσχους και τα εξωτερικά φύλλα και στη συνέχεια μαρινάρονται σε ένα μείγμα λαδιού.
Blank page

Οι μικρές αγκινάρες επιλέγονται προσεκτικά την καλύτερη περίοδο συγκομιδής, μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου. Μόλις συλλεχθούν αφαιρούνται από τους μίσχους και τα εξωτερικά φύλλα και στη συνέχεια μαρινάρονται σε ένα μείγμα λαδιού.Στραγγίξτε το λάδι από την αγκινάρα και μετά προχωρήστε στην προετοιμασία ορεκτικών, σαλάτας ή antastasto και finger-food ή τάπας, και σε διακόσμηση γκουρμέ πίτσας.


Προτείνόμενη συνταγή:


Corolle grating – Τοποθετήστε τις καρδιές της αγκινάρας ομοιόμορφα στο κάτω μέρος του ταψιού. Ρίξτε την κρέμα τυριού πάνω από τις καρδιές της αγκινάρας, πασπαλίστε με λίγο παρμεζάνα και ψήνουμε για 10-15 λεπτά πάνω από 200 °, ή έως ότου το τυρί είναι αφρώδες . Σερβίρετε ως ζεστό ορεκτικό






- +

Πληροφορίες - Παραγγελίες:

22410 85197-8 ή Στείλτε μας μήνυμα

Περισσότερες Πληροφορίες
Διάρκεια ζωής 36 μήνες