Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Αγγιναράκι βολβοί σε λάδι 780gr
Οι αγκινάρες επεξεργάζονται αμέσως μετά τη συλλογή τους. Τα φύλλα αφαιρούνται, οι αγκινάρες επιλέγονται με το χέρι με βάση το μέγεθός τους και τελικά εμπλουτίζονται με λάδι, μπαχαρικά και φρέσκα αρωματικά βότανα πρώτης ποιότητας, χωρίς ξύδι. Ιδανικές για την παρασκευή πλούσιων ορεκτικών, σαλάτας και μπουφέ. Συνοδεύουν εξαιρετικά κρέας ή ψάρι, αλλά χρησιμοποιούνται και ως απλή γέμιση για νόστιμα σάντουιτς και bruschettas. Λόγω της απουσίας ξιδιού, μπορεί επίσης να σερβιριστεί ως ζεστό πιάτο ή μπορεί να είναι μαγειρεμένο au gratin με μπεσαμέλ, ψίχουλα και τριμμένη παρμεζάνα.
Προτεινόμενη συνταγή:
Ταρταρ ξιφία - τοιμάστε ένα Tartare από φρέσκο ξιφία, ψιλοκόβοντας το ψάρι με ένα μαχαίρι, καρυκεύστε το με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πιπέρι, χυμό λεμονιού και τα τοποθετήστε το σε πιάτα. Απλώστε σε κάθε πιάτο τέσσερα ή πέντε ελαφρώς στραγγισμένες αγκινάρες. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
Διάρκεια ζωής | 36 μήνες |
---|