Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Ο Faubert Casimir, παράγει ένα πλούσιο και γεμάτο ρούμι, από μια ενδημική ποικιλία ζαχαροκάλαμου, τη Χαβάη, που αναπτύσσεται μεταξύ δέντρων μάνγκο και μπανάνας, σε μια απομονωμένη κοιλάδα κοντά στο Barraderes. Σύμφωνα με τις τοπικές παραδόσεις, προσθέτει χυμό λεμονόχορτου, κανέλας και τζίντζερ, κατά την διάρκεια της ζύμωσης.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση