Τρίχρωμα τοματίνια με μοτσαρελινια, ψητά ροδάκινα, νεαρή ρόκα και σάλτσα βαλσάμικου με ροδάκινο.

Για τα τρίχρωμα τοματίνια με  μοτσαρελινια, ψητά ροδάκια, νεαρή ρόκα και σάλτσα βαλσάμικου με ροδάκινο θα χρειαστέιτε:

 

Τοματίνια κόκκινα 30gr

Τοματινια κίτρινα 30gr

Τοματίνια μαύρα 30gr

Ροδάκινα 150gr

Ρόκα baby 30gr

Βαλσαμικο λευκό Παν 20gr

Καστανή ζάχαρη 10gr

Δυόσμο 25gr

Λαιμ 30gr

Bocconcini Dal Molise 50gr

Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar 50gr

Πεστο φιστίκι Αίγινας Ginos 20gr

Αλάτι 10gr

Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr

Πουρές ροδάκινο κοκκινόσαρκο Ponthier  30gr

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε και κόβουμε τα τοματίνια κατά μήκος η στην μέση ανάλογα με την αρεσκεία μας. Τα μαρινάρουμε με το πεστο φιστικιού αλάτι και φρέσκο πιπέρι . Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο μαρινάρουμε τα μοτσαρελινια. Ρίχνουμε ελαιόλαδο ξύσμα λαιμ και λίγο από βαλσαμικο ροδάκινο. Κόβουμε τα ροδάκινα σε κυδωνάτα και τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και καστανή ζάχαρη. Ψήνουμε την σχάρα να πάρει γραμμές και πασπαλίζουμε με φρέσκο δυόσμο και ξύσμα από λαιμ. Κόβουμε σε φέτες τα ροδάκινα και τα στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια ενός ρηχού πιάτου σχηματίζοντας ένα δίσκο στην μέση. Βάζουμε στην μέση τα μοτσαρελινια και τα μαριναρισμένα τοματίνια. Χτυπάμε σε ραβδομπλεντερ το λευκό βάλσαμο με τον πουρέ ροδάκινο και φτιάχνουμε την σάλτσα. Γαρνίρουμε με το βαλσαμικο ροδάκινο και ελαιόλαδο.