Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Pacherri με ραγού πάπιας, μανιτάρια σιμενσί και ταρτάρ από παντζάρι
Για το pacherri με ραγού πάπιας, μανιτάρια σιμενσί και ταρτάρ από παντζάρι θα χρειαστείτε:
Paccheri canuti 100gr
Παπιά μπούτι 300gr
Fond κοτόπουλο Knorr
Μανιταριών ποικιλία δάσους Δίρφυς 10gr
Ερυθρός ξηρός παραδοσιακός Βοροινος Ζοινος 20gr
Κρεμμύδι ξερό 10gr
Καρότο 50gr
Πράσο 50gr
Πάστα θυμάρι Knorr Primerba 10gr
Τομάτα πουλπα Fine De Rica 100gr
Μανιτάρια σιμενσι λευκά 30gr
Παντζάρια φρέσκα 100gr
Ελαιόλαδο extra παρθένο Promar 5lt 30gr
Μαϊντανός 250gr
Σκόρδο φρέσκο ψιλοκομμένο Eurovita 20gr
Αλάτι 20gr
Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Κρυώνουμε -καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρό καρέ. Φτιάχνουμε εάν ταρταρ με μαϊντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένο και λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα καρότα το πράσο το κρεμμύδι κομμένα καρέ να ροδίσουν. Προσθέτουμε το μπούτι της πάπιας και σοτάρουμε και αυτό να ροδίσει προσθέτουμε την πουλπα τομάτας και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί ρίχνουμε το Fund κοτόπουλου και τα αποξ/να μανιτάρια και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 1,5 ώρα περίπου να μαλακώσει καλά αφαιρούμε το μπούτι το ξεκοκαλίζουμε και μαδάμε το κρέας και χτυπάμε την σάλτσα στο μπλέντερ. Περνάμε από σίτα και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια από την παπιά σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και θυμάρι και σοτάρουμε τα μανιτάρια σιμενσι ελαφριά. Βράζουμε το pacherri σε αλατισμένο νερό για 3-4 λεπτά και σουρώνουμε. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε μέσα την σάλτσα της πάπιας και ανακατεύουμε μέχρι να γλασάρει και σερβίρουμε γεμίζοντας τα ζυμαρικά με ένα κουτάλι γαρνίρουμε με το τάρταρά από το παντζάρι από πάνω και τελειώνουμε με φρέσκο θυμάρι και ελαιόλαδο
*Όλα τα προιόντα με σύμβολο μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus.