Chef’sflair, το πρώτο διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιοδικό γαστρονομίας στην Ελλάδα, που απευθύνεται σε επαγγελματίες.

Μόλις κυκλοφόρησε "σερβίροντας" γνώσεις chef to chef με την υπογραφή του Γιώργου Στυλιανουδάκη.

Flair σημαίνει κλίση, ταλέντο, χάρη, στιλ, κομψότητα, αέρας. Chef’s flair σημαίνει αίσθηση του chef. Είναι αυτή η αίσθηση που κάνει τη διαφορά.

Και με τον αέρα του φρέσκου, το περιοδικό Chef’s Flair έρχεται να σερβίρει γνώσεις chef to chef με έναν απλό, ξεκάθαρο και πρακτικό τρόπο (πλούσια  θεματολογία, υπέροχες εικόνες, κατατοπιστικά video και πρακτικό layout).

Στο περιοδικό αυτό θα πρωταγωνιστεί η γνώση. Στόχος της δημιουργίας του είναι να καλύψει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα όλων εσάς που αγαπάτε τη μαγειρική, αλλά και την ζαχαροπλαστική και επιδιώκετε την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Ένας νέος κόσμος μόλις άνοιξε την πόρτα του για τους επαγγελματίες του χώρου και περιμένει να τον γνωρίσετε σήμερα κιόλας.