Bresaola με νιόκι παρμεζάνας, φιλέτα τρούφας σε λάδι και μαγιονέζα με χρένο

Για τη Bresaola με νιόκι παρμεζάνας, φιλέτα τρούφας σε λάδι και μαγιονέζα με χρένο θα χρειαστείτε:

 

Bresaola Fiorucci 150gr 

Νιόκι πατάτας Canuti 50gr 

Τρούφα σε φέτες Δίρφυς 1gr 

Μαγιονέζα Hellmann’s 30gr 

κρέμα horseradish Colman’s 10gr  

Αλάτι 10gr 

Πιπέρι φρέσκο σε κόκκους 10gr 

Βούτυρο 82% 30gr 

Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Promar 20gr 

Grana pandano τριμμένο 30gr 

Σκόρδο ψιλοκομμένο Eurovita 10gr 

Μαϊντανό 20gr

 

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα νιοκι ξεπαγωμένα χωρίς να τα βράσουμε με το βούτυρο και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνουμε το grana pandano τριμμένο να βγάλει τα αρώματα του και να ψηθεί και τελειώνουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Διατηρούμε σε ζεστό περιβάλλον. Χτυπάμε σε μπλέντερ την μαγιονέζα και το horseradish να γίνουν κρέμα. Κόβουμε την μπρεζαολα  στην μηχανή των αλλαντικών σε λεπτές φέτες . Απλώνουμε σε ανοιχτό πιάτο σε όλη την επιφάνεια και ρίχνουμε αλάτι και φρέσκο πιπέρι. Βάζουμε τα νιοκι πάνω από το μπρεζαολα μαζί με την κρέμα χρενου. Γαρνίρουμε με τα φιλέτα της τρούφας και φρέσκο ελαιόλαδο.

 

*Όλα τα προιόντα με το σύμβολο  μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Caterplus