Αβοκάντο lime cheese cake με πέρλες yuzu και λευκή σοκολάτα

Για το αβοκάντο lime cheese cake με πέρλες yuzu και λευκή σοκολάτα θα χρειαστείτε:

Αβοκάντο καρέ Alterra   1kg

Σοκολάτα λευκή απομίμηση chips of 15kg 100gr

Hellmann’s τυρί κρέμα 1.5kg 500gr

Rama κρεμα Classique 1lt 300gr

Ζάχαρη αχνή 50gr

Ζάχαρη κρυσταλλική 100gr

Μπισκοτα digestive 250gr

Λαιμ 150gr

Βούτυρο 82% 100gr

Άνθος αλατιού      1gr

Περλα yuzu Perlas Cataliment 1gr

 

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα με το βούτυρο και την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια μάζα. Απλώνουμε σε μια βάση τάρτας και το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει . Βάζουμε σε ένα κατασαρολακι την κρέμα με την κρυσταλλική ζάχαρη να πάρουν μια βράσει. Ρίχνουμε την λευκή σοκολάτα και κρυώνουμε. Χτυπάμε σε μπλέντερ την κρέμα τυριού με τα αβοκάντο και τέλος ρίχνουμε τον χυμό και το ξύσμα από τα λαιμά. Ενσωματώνουμε την χλιαρή κρέμα με την κρέμα αβοκάντο και ρίχνουμε το μείγμα σε σκεύος να κρυώσει στο ψυγείο. Σερβίρουμε απλώνοντας την κρέμα σε ανοιχτό πιάτο και πάνω σπάμε το μπισκότο περιμετρικά. Γαρνίρουμε με πέρλες από yuzu και ξύσμα από λαιμ.